В Запоріжжі ще один харчовий скандал. Жінка замовила їжу додому – і знайшла там таргана, який щільно прилип до вмісту в коробці.

Коли вона відкрила замовлення, то побачила, що комаха зручно розташовувалося поряд з тістом і самою начинкою на частині упаковки, де заклад вказує адресу доставки.

У Запоріжжі жінка отримала піцу з тарганом.

Піца явно виявилася не такою свіжою, адже судячи з фото, тарган намертво приклеївся до етикетки на їжі. Не відомо, чи стала далі вживати цю піцу жінка, але відгук про свою знахідку вона залишила дуже позитивний, скоріше за все, це чорний гумор.

Той момент, коли в піцу безкоштовно поклали додаткове м’ясо.

Популярні новини зараз Показати ще

Нагадаємо, що в Дніпрі 13-ти річний Руслан Чорний втік з обласної дитячої лікарні. Зараз про його місце знаходження нічого не відомо. 

Як повідомляв Знай.иа, одеського бізнесмена і власника готелю “Токіо Стар” взяли під варту на 60 діб без права на заставу. Чоловіки звинувачують у порушенні правил пожежної безпеки, що спричинило загибель 9 людей.

Знай.иа писав, що в інтернеті з’явилося відео повітряного удару українських військовослужбовців по складу з технікою сепаратистів на Донбасі.

Author

Write A Comment