У таборі «Буревісник» відпочило більш ніж 2000 дітейУ с. Щасливцево Генічеського району на березі Азовського моря розташован дитячий оздоровчий табір «Буревісник», який належить одному з Криворізьких підприємств. Сезон оздоровлення в ДОТ «Буревісник» розпочався з 01.06.2019 року та завершився 23.08.2019. Протягом 4 оздоровчих змін у закладі відпочило більш ніж 2000 дітей. Про це інформує ГУ Держпродспоживслужба у Херсонській області.

Свою роботу табір розпочав з позапланової перевірки фахівцями відділів безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини та санітарного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Генічеського районного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області на підставі заяви директора табору з метою визначення готовності закладу до функціонування в оздоровчий сезон. На підставі проведеної перевірки було видано акт приймання оздоровчого закладу за формою 0318/о. Протягом усього оздоровчого сезону Генічеське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області проводило контроль роботи оздоровчого закладу відповідно до Закону України «Про основні засади державного нагляду(контролю) у сфері господарської діяльності», Закону України «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення», Закону України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин». Так, було здійснено три позапланові перевірки та складено два приписи за результатами проведених обстежень. Усі недоліки було негайно усунено в визначені терміни.

Також, керівництвом дитячого закладу було укладено договір з Херсонською регіональною державною лабораторією ім.професора Л.С.Ценковського державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на проведення досліджень харчових продуктів та змивів. Проведено лабораторні дослідження об’єктів зовнішнього середовища (води питної, води морської, грунту, дезінфікуючих засобів) та продуктів харчування.

Тож, завдяки тісній співпраці закладу з Головним управлінням Держпродспоживслужи в Херсонській області школяри отримали гарний, а головне безпечний відпочинок.

Loading…

Author

Write A Comment