В Рахівському районі зараз активно працюють над тим, аби гуцульська овеча бринзя першою з українських продуктів потрапила до реєстру географічних зазначень на харчові продукти Європейського Союзу.
Детальніше про це дивіться у відеосюжеті М-Студіо:
[embedded content]
Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі
Соціальні мережі Поширити новину
Çàãðóçêà…
До теми
Коментарі:
Залишити коментар:
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без будь-яких попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані правоохоронним органам, якщо від них надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати посилання та рекламні повідомлення!