Чи потрапить бринза до реєстру харчових продуктів ЄС? – на Рахівщині над цим працюють

В Рахівському районі зараз активно працюють над тим, аби гуцульська овеча бринзя першою з українських продуктів потрапила до реєстру географічних зазначень на харчові продукти Європейського Союзу.

Детальніше про це дивіться у відеосюжеті М-Студіо:

[embedded content]

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

23 серпня 2019р.

Соціальні мережі Поширити новину

Çàãðóçêà…

До теми

Коментарі:

Залишити коментар:

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без будь-яких попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані правоохоронним органам, якщо від них надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати посилання та рекламні повідомлення!
Author

Write A Comment