После укуса комара девушка пережила клиническую смерть -

25-річна англійка Кім Робінсон, займалася домашніми справами на задньому дворі свого будинку, коли в ногу її хтось вкусив. Дівчині здалося, що це був звичайний комар. (esoreiter.ru)

Згодом з’ясувалося, що це комаха було переносником небезпечного рідкісного захворювання. Дана бактеріальна інфекція – некротичний фасциит, який вражає м’язи та органи під шкірою.

Як описує сама дівчина, вона відчула різкий біль у нозі, коли мила руки. Потім це місце почало свербіти, а на наступний день нога опухла. Навіть після цього вона намагалася не звертати уваги на пухлину, вважаючи, що досить пропити антибіотики і все пройде.

Коли ж діагностували інфекцію, Кім оперативно доставили у медзаклад для термінової операції. Заражену область лікарі планували видалити. Проте дівчина стала відчувати себе ще гірше, після чого, медики вирішили ампутувати ногу.

После укуса комара девушка пережила клиническую смерть - Фото © Sonja Horsman

Під час операції у пацієнтки відмовили легені, а серце зупинилося. Лікарі відклавши операцію, ввели дівчину в п’ятиденний кому, щоб не посилювати і без того критичну ситуацію.

Після виходу з коми Кім не повірила, що стільки днів пробула без свідомості. Коли ж їй показали календар, то просто втратила дар мови.

Раніше ESOREITER розповідав про країну, де не живуть комарі.

Андрій Вітрів

Author

Write A Comment